marți, 20 noiembrie 2012

Pe fuga

Sunt pe fuga aproape la propriu:.am descoperit ca ma pot propulsa in coate si genunchi ca sa ajung in diferite colturi ale camerei! Cu viteza! Tinta nr 1 - dispozitivul acela negru cu multe, multe butoane tacanitoare pe care mami isi misca degetele rapid in timp ce se uita la cutia dreptunghiulara si luminoasa de pe mobila - a fost capturata! Cablurile acelea care ies de nu-stiu-unde si intra in perete sunt numai bune de ros pentru gingiile mele, desi toata lumea sare panicata cand ma vede molfaindu-le. Vaporasele alea negre pe care si le scoate tati din picioare cand vine acasa par interesante dar trebuie sa fiu cumva mai pe faza daca vreau sa le gust pentru ca dispar foarte rapid in spatele unor usite pe care eu nu le pot deschide! Apoi piesele acelea miiiici, miiiici si colorate pe care le mai gasesc in camera Fratiorului si din care el face niste mega-constructii cred ca sunt teribil de valoroase! Daca i-ati vedea pe toti cum le cauta, pozitionati fix ca mine, in coate si genunchi, cu ochii mijiti si dand cu mana usooor, usooor pe jos, prin unghere, atunci cand apar eu in zona! Una nu-mi lasa si mie, pe toate le aduna! In rest sunt fericita cand mai prind si eu cate o scama pe covor, desi doamna Gina da strasnic de bine cu aspiratorul de abia-abia imi mai ramane si mie cate una pe care sa o pot studia cu atentia cuvenita. Ah, un sfat! Viteza asta nu e buna cand sunteti undeva, deasupra solului, pe pat de exemplu, si vreti sa vedeti unde a disparut mami! Se intampla ceva in continuitatea materiei si te ia o durere de fundulet cand ajungi pe covor, incat oricat te-ar consola si Fratiorul, si mami ba chiar si tati e imposibil sa nu se lase cu niste lacrimi de jale de-adevaratelea!

Cum functioneaza tastatura `1

vbhgb g b /b jbvytchbhhhhhhhhhhhhhhhzgf v knawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwhf c7 6y7gth4y y55ny/ 63waE6d#v hYGH BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN6G

joi, 15 noiembrie 2012

Noutati

Dragii mei, am fost atat de ocupata in ultimele zile incat nici pomeneala sa mai am vreme sa scriu ce mai fac. Aproape ca as putea spune ca am tinut-o tot intr-o petrecere. Timp de 3 zile la rand s-au adunat la noi in casa oameni care ii tot felicitau pe mami si pe tati si pe mine ma tot trageau de falcute sau se strambau la mine, ma luau pe sus, ma pupau..in fine, nebunie curata! Mi-a placut insa ca nu au fost doar oameni mari ci au adus si copii ba chiar si bebelusi mai mici decat mine! Vai, cat de haiosi sunt! Despre bebelusul cu ochi albastri am sa va povestesc eu insa alta data, mai pe larg, ca e prea dragut sa il inghesui in povestea asta! Asa..si cum spuneam.. am stat linistiti vreo cateva zile si pac! Alta petrecere! Multi copii, harmalaie mare, jucarii colorate, cam aceiasi oameni simpatici care sa ma amuze dar si ceva ce nu am mai vazut pana acum..o constructie rotunda cu 3 etaje si care a luat foc la un moment dat! Si in loc sa sperie invitatii, i-a facut sa cante “Multi ani traiasca!” si apoi sa aplaude! Iar si in final copiii au stins flacarile sufland in ele cu putere! Asa ceva nu am mai vazut!
De la a treia petrecere tocmai ce m-am intors: a fost vorba de bebelusul cu ochi albastri de care va ziceam..Doamne, ce ritual mi-a fost dat sa vad! L-au dus intr-o cladire cu pereti pictati, cu multa lume adunata acolo, iar in centrul evenimentelor doi oameni imbracati in vestminte neobisnuite i-au citit bebelusului dintr-o carte cu povesti, apoi l-au dezbracat, l-au scufundat in apa, l-au imbracat in altceva, I-au dat de baut o licoare magica si paf! L-au adormit pret de cateva ceasuri bune! Nu va mai povestesc de dezmatul de dupa..ce de-a lumini,mese pline, cata muzica, cata lume care venea sa se uite la mine..m-a luat ameteala si am adormit, ce era sa fac? In ritmul asta eu nu stiu cat mai fac fata..trebuie sa ma apuc de dormit bine noptile, ca nu-i de gluma in familia asta bag de seama!